GymnastikkensHovedkvarter

Om

Jeg er gymnastik mor til 2. Jeg gift med den sødese og mest opbakkende mand der findes.

Jeg har været indvolveret i gymnastik siden 2009, og i 2011/2012 involverede jer også min mand, da jeg bad om hjælp til at starte en idrætsgymnastik drenge hold op.

Siden december 2009 har jeg været træner, og fra 2011 medlem af bestyrelsen som sekretær. I 2013 kastede jeg mig ud på meget dybt vand, lærte hurtigt og svømme og er i dag dommer på trin 1-3, trin 4-6, trin 7-9 og National Dommer i Code of pointe I 2015 sagde jeg ja til at deltage i arbejdet med idrætsgymnastik i Gymdanmark, og blev medlem af UIG. Alle opgaver der er nævnt ovenfor er frilillige opgaver, dvs. ikke lønnet arbejde. 

Jeg havde ingen særlige forudsætninger for at gå igang som træner, dommer og bestyrelsemedlem, men jeg havde modet til at lære noget nyt. Det hele er kommet i takt med at mine børns interesse for gymnastik er vokset og vokset, heldigvis er min og min mands interesse vokset med.

I 2019, var jeg én af de heldige der af DGI blev belønnede med GULD, for den gode velkomst ude i klubberne. 

Jeg er vild med idrætsgymnastik, jeg er vild med klubarbejdet, jeg er oven ud begejstret for at jeg må være med til at udvikle gymanstikken i Danmark, og jeg vil gerne dele ud af min erfaring og viden, til jer der vil lytte, læse med og deler miin interesse. 

Med venlig hilsen

Dorthe
(C) 2018 Lavet med NemmeHjemmesider.dk

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk