GymnastikkensHovedkvarter

22.08.2019 Gymnastik eller svømning

Hvorfor skal man vælge?

Mange forældre vil forståligt nok gerne have deres børn til svømning, det skulle mine også. Mine børn ville bare ikke gå til svømning, de ville gå til gymnastik.

I min kommune er vi så heldige at der er 2 svømmeklubber, der er H2O-camp i skoletiden, og om sommeren er der aktivitetskatalog, med blandt andet svømmeundervisning. 

Det jeg har hørt fra forældre er at der er lang venteliste til svømmeundervisning. 

Vi bor i en havneby, så selvfølgelig skal børn kunne svømme. Derfor blev mine børns svømmeundervisning således. 3 sommerferier i træk, 3 uger af sommerferien, 3 dage om ugen, 1 time ad gangen, - mine børn gik til strandsvømning, og de lærte at svømme.

Det var et krav fra svømmeklubben, at de havde våddragt på, for ellers kunne de ikke klare 1 times svømning og leg i vandet, det ville blive for koldt. Svømningen foregik mandag, onsdag og fredag, og de gik til gymnastik, tirsdag og torsdag. 

Til forskel fra svømning på hold i vinterhalvåret, har jeg hørt at undervisningen er 30 min. på stranden er det 60 min. 

Da de kom på H2O camp i 4. klasse, kom de begge på det bedste hold, dvs. samme hold som de børn der havde gået på alm. svømmehold om vinteren. 

For vores familie var det en succes, at vælge strandsvømning i sommerferien, frem for vintersvømning i svømmehallen. Vi var på staranden, vi havde tæpper med til de kolde eftermiddage, vi havde lidt med de kunne spise og drikke, og kaffe til os voksne, til at holde varmen på nogle af dagene, for vi kender jo godt den danske sommer.  Vi havde et par hyggelige timer på stranden, også på de ikke strandvenlige dage, børnene havde en fest, og det helt fantastiske var at det kun kostede kr. 100,00 for 3 uger. Våddragten købte i i marinaen, ikke det billigeste sted, men den kunne vi have købt for det halve af svømmeklubben, eller på den blå avis. 
(C) 2018 Lavet med NemmeHjemmesider.dk

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk