GymnastikkensHovedkvarter

Mit store udenlandske Idol Oksana Chusovitina

44 år, og stil going strong.

Oksana har ved VM i stuttgart i begyndelsen af OKtober 2019, kvalificeret sig til sit 8. OL i Tokyo.. 

Hun stillede op på alle 4 redskaber, hendes farvorit er Hest, og i 2. spring, faldt hun, og vi var alle sikre på at hun ikke ville klare kravet  

til OL, Oksana klarede ikke og kvalificere sig til disciplinfinalen, men det var nok til at komme med til hendes sidste OL. 

Her  kan du se hendes øvelser fra VM i Stuttgart 2019


Store talenter i dansk gymnastik frem mod VM i København 2021

29. oktober 2019

Den 7 december 2019 er der igen test til bruttotruppen frem mod VM i Royal Areana, der skal truppen skæres ned til 16-18 gymnaster, det er spændnede hvem der kommer videre.

20. oktober 2019

Det største talent er nok Camille Lund Rasmussen, KG66, der blev. Nordisk Junior Mester 2019, herefter kommer Freja Lyssel Petersen fra Nakskov - det er min mening, men der er også dygtige gymnaster i Hermes, Gefion, Helsingør, Nivå, Greve, Vejlby,  Viborg, Skive og  Aalborg.  Men der er også seniorgymnaster der lige har været ved VM i Stuttgart, Victotia Gilberg, VIK, bedst placerede dansker, Emilie Winther, KG66, og Victoria Kajø, KG66.

Jeg håber at landsholdet til VM bliver stærkt og med repræsentanter fra forskellige klubber i DK. Men træning, udvikling og vedholdenhed er noget af det der kræves, for at nå målet, og har de danske teenage-piger det i et DK hvor der fortsat er jantelov, og lange skoledage, og presset fra venner og klassekammerater, fordi man ikke er og har de samme interesser som dem. . 

1. juli 2019

Der er store talenter i Dansk idrætsgymnastik, og lige nu er der 26 juniorgymnaster på listen frem mod VM i 2021, som afholdes i København.


Mit store danske kvindelige idol er Mette Hulgaard

På KIG siden er, eller var mit store idol Mette Hulgaard. Hun stoppedde sin karierrer i maj 2019, i en alder af 30 år og med 10 Danske Mesterskaber bag sig. Hun har deltaget i et vælg af konkurrencer, DM, EM, VM med flere.

Jeg var og er vildt fascineret af hendes gå på mod og vilje til at lære nye og svære momenter. Jeg har ofte sagt til mine egne gymnaster, at Mette er et forbillede. hvis man virkelig gerne vil gymnastik, er der ikke nogen grund til at stoppe som 14 årig, når man kan blive ved til man er 30. 

Mette Stoppede sin karierrer fra Kastrup, KG66, men startede den i en anden dansk klub.

I dag er Mette uddannet fysioterapeut, og arbejder som sådan, hun er aktiv træner i KG66, og aktiv dommer i såvel DDTsystemet, som i CoP systemet. 

 

 
(C) 2018 Lavet med NemmeHjemmesider.dk

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk